Elementor Pro – Breng uw eigen website naar nieuwe hoogten

Als ondernemer moet u een hoge mate van creativiteit aan de dag kunnen leggen om uw bedrijf in leven te houden. Soms betekent dat dat je het heft in eigen handen moet nemen en dingen zelf moet doen. Je website beheren of aanpassen kan één van die dingen zijn.

Het aanpassen van informatie of content op je website kan in het begin als een ontmoedigende taak aanvoelen, maar met de juiste tools wordt het veel eenvoudiger! Elementor Pro is een online pagebuilder of editor die het bewerken van WordPress websites heel eenvoudig maakt. In principe zou iedereen die een computer kan bedienen er mee moeten kunnen werken.

Het is perfect voor ondernemers die meer controle willen over hun content zonder hulp te moeten inschakelen of zelf alles te moeten coderen. Met de intuïtieve interface kunt u verschillende elementen naar uw pagina slepen, waardoor het aanpassen snel en gemakkelijk gaat!

Elementor is de ideale pagebuilder voor niet technisch aangelegde ondernemers

Elementor voor beginners

Elementor Pro is de perfecte webpagina bouwer voor zowel beginners als gevorderden. Met Elementor Pro kunt u in enkele minuten verbluffende lay-outs maken die er eenvoudig maar professioneel uitzien. De drag and drop editor maakt het voor iedereen gemakkelijk om hun eerste webpagina te bouwen vanaf het begin, zonder dat er enige technische kennis van HTML of CSS code nodig is. Ben je een webdesigner met ervaring, dan kan je al je code perfect integreren met de pagebuilder. Er is ruimte voor custom HTML, CSS en Java.

Met de drag-and-drop interface , kunt u snel prachtige pagina’s maken met behulp van ingebouwde widgets zoals tekstvakken, afbeeldingen, galerijen, knoppen en nog veel meer! Met Elementor Pro kan je heel uitgebreide dynamische website maken met tal van functionaliteiten en complexe lay-outs zoals prijstabellen en contactformulieren.

Waarom elementor Pro een goede oplossing is?

  1. Elementor Pro is gemakkelijk te gebruiken: elementor Pro heeft een intuïtieve interface die het makkelijk maakt om je eerste webpagina vanaf nul te bouwen, zonder dat je technische kennis.
  2. Elementor Pro is zowel krachtig als flexibel: met elementor pro kunt u al uw code perfect integreren met de pagebuilder. U kunt ook gebruik maken van aangepaste HTML en CSS. In combinatie met de dynamic content kun je echt elke soort website bouwen.
  3. Elementor Pro heeft een drag and drop interface waarmee u uw pagina kunt bouwen op een heel vertrouwde manier.
  4. Elementor Pro biedt meer dan 1000+ aangepaste elementen en templates waar u uit kunt kiezen. Van specifieke elementen tot hele pagina’s. Jij kunt er direct mee aan de slag.
  5. Met elementor pro werk je sneller: Je kunt u volledige websites maken in minuten in plaats van uren!
  6. Er zijn veel addons die elementor nog verder uitbreiden. Deze plugins van derden toevoegen betekent dat er nog meer opties zijn. De sky is the limit.
  7. Er zijn geen beperkingen voor het type inhoud dat je op je website kunt zetten met elementor pro – het is niet alleen beperkt tot blogs en pagina’s maar is uitermate geschikt voor e-commerce sites en webshops!

Mocht je elementor zelf willen uittesten dan kan dat volledig gratis. Klik hier en kies het gratis plan. Je kunt direct de gratis plugin downloaden en ermee experimenteren. Elementor heeft namelijk een gratis versie en een pro versie. Met de gratis versie kom je al een heel eind. Afhankelijk van jouw website en de noden zal je snel inzien hoe makkelijk je zelf aan de slag kunt om pagina’s te bewerken of bouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle
Wordpress nieuwtjes en voordelige acties van thema's of plugins.

Super, je bent ingeschreven!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Heb je een online project en zoek je iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten?

Magnum Can.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of gele briefkaart.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

+32 475 556 200

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top