Wat is Magnum Webdesign?

Webdesign Dat Werkt


Bepsreek je creatieve ideeën en projecten… We kunnen je helpen om ze om te zetten naar een concreet webdesign. Samen laten we je website draaien als nooit tevoren.

Working Hard, Living Hard

Webdesign voor groei

Hey, ik ben Dennis Matthijs van Magnum Webdesign. Kicks krijg ik van website die werken… voor jou. Samen met Magnum een bedrijf op zaak op de kaart zetten is wat ons drijft.

Een succesvolle website voor onze klanten is een succesvolle website voor ons. Daarom meten we ons succes aan dat van jouw. Afhankelijk van jouw noden sta ik alleen of met een heel team experts voor je klaar. Van logo, tot huisstijl. Van webdesign, tot online advertenties. Van emailmarketing, tot leadmagnet. We helpen je vooruit!

Je website als onderdeel van een goed geoliede marketingmachine
Combined Digital Marketing

Online marketing is het samenspel van een gigantisch arsenaal aan wapens om je dichter bij je doel te brengen.

Voor een goed werkende website die bezoekers trekt en klanten genereerd is meer nodig dan uitstekend webdesign. Ook je online marketing strategie bepaalt of je website wordt begraven op de 2de pagina van Google of wordt beloond met de eerste plek. We hebben de kennis en de vaardigheden in huis om van je website een marketing bom te maken. We gaan daarvoor tot het uiterste. Content creatie, zoekmachineoptimalisatie, social media advertenties, linkbuilding, … We zijn nergens vies van.

Creative in All Aspects

Wij houden van lekker webdesign dat werkt… en een website werkt als hij jouw meer klanten bezorgd.

Het succes van je website hangt niet zo zeer af van zijn looks, of het design, de foto’s of het lettertypes. Stuk voor stuk onderdelen waar we op focussen zodat alles strak zit. Maar succes … nee. Het zijn niet de onderdelen van een succesvolle website.

Het succes van je website hangt af van de toegevoegde waarde die je jouw klanten biedt. Biedt jouw website iets waardevol? Hebben bezoekers een reden om voor jouw site te kiezen? Zoja, dan geef je ook Google een reden om je website bovenaan de ranking te zetten.

Wil je met je onderneming een grotere online impact realiseren? Wil je jouw zaak laten groeien op een voorspelbare manier? Dan is het bepalen van de juiste online strategie van cruciaal belang.

We zetten alle online wapens in om jouw website te boosten. We kiezen samen voor de ideale mix van Google zoekresultaten en Google My Business tot Facebook ads en linkedin campagnes. We zorgen voor een samenspel dat klinkt als een bel en smaakt als een … Magnum.

Jouw online marketing bestaat niet meer uit verschillende aparte onderdelen die elk op een eiland actief zijn. Neen, het is één groot geheel van geïntegreerde elementen die samen tot uitzonderlijk resultaten kunnen leiden.

We werken sinds kort samen met Team Made webdesign:

Een Greep Uit Onze Wapens

We bouwen aan jouw succes met tools zoals:

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top