Scoren in Google met SEO

SEO of zoekmachineoptimalisatie is het geheel van acties die je onderneemt om je site een betere positie in de resultaten van zoekmachines te bezorgen.

Optimaliseren voor de race… Daag ons uit, we scoren altijd.

Om beter te scoren in Google spelen heel wat factoren een rol. Er is niet 1 gouden formule waarmee je iedere website op nr.1 in Google tovert. In tegendeel. SEO is maatwerk. Je moet je eigen website website op punt zetten, maar je moet ook rekening houden met externe factoren.

Een strategie opstellen is een noodzaak, want ook de resultaten van je ingrepen zie je niet altijd direct. Een werk van lang adem dus? Ja… Maar afhankelijk van je huidige situatie kunnen kleine zaken vaak wel een groot verschil maken. Samen bekijken we welke van die aanpassingen het snelste tot een beter resultaat leiden.

Optimaliseer Je Content

Alles begint bij de inhoud van je website. Daarmee bepaalt Google over wat je website gaat. Wat je bedrijf doet, welke producten je hebt, wie je klanten zijn, … alles wat op je website staat helpt Google om je website voor relevante zoektermen bovenaan te plaatsen.

Meer Info

Optimaliseer De Techniek

Naast de inhoud is er ook het technische aspect van je website. Het begint bij je host, snelheid is essentieel. Daarnaast speelt ook de gebruikte metadata, code, plugins, afbeeldingen, video’s en andere bloat in functie van functionaliteiten een rol. Ook hier vertrekken we van data.

Meer Info

Optimaliseer Je Snelheid

Een website moet mobielvriendelijk zijn. Maak niet de fout om enkel naar het responsive design te kijken. Snelheid is nog belangrijker. Niemand wacht meer dan 5 seconden om de mooie layout te aanschouwen. In die tijd is men al op de website van je concurrenten aan het surfen.

Meer Info

Backlinks Opbouwen

Een site ranken zonder aan backlinks te denken is vandaag bijna onmogelijk. Backlinks zijn de backbone van SEO. Ze bepalen voor een groot deel de hoe Google je site beoordeelt. We zetten een strategie op en bouwen aan je linkprofiel.

Meer Info

Analyse & Oplossen Problemen

Alles begint bij een analyse. We gaan altijd uit van cijfers en data. We beschikken over de nodige tools om na te gaan waar de problemen zich bevinden. Inhoudelijk? Technisch? Snelheid? Backlinks.? Meten dan verbeteren.

Meer Info

Meer Klanten & Leads

Alle aanpassingen doen we om beter te scoren in Google. Op zich is dat niet het doel. Het doel is om meer bezoekers te ontvangen. We moeten dus ook zorgen dat je site die bezoekers omzet in klanten. SEO is een onderdeel van je sales funnel.

We werken samen met een ander SEO bureau uit Gent.

SEO TRACKING

Website SEO Audit

Een volledige en grondige analyse is het beste vertrekpunt om efficiënt aan de slag te gaan. We analyseren je website, zowel on- als off-page en stellen zo een plan van aanpak op. Daarnaast analyseren we ook je directe concurrentie online. We zullen er alles aan doen om hen te ‘verslaan’ dus weten tegen wie en wat we het opnemen is heel belangrijk. De SEO audit kan je gratis aanvragen.

SMART SEO

Inzetten op wat het verschil maakt

Je website optimaliseren doe je door de juiste zaken aan te pakken. De quick wins, de SEO deal-breakers, de inhoud, … afhankelijk van je situatie zijn andere actie prioriteit. Bepalen waar je het snelste resultaat mee boekt is van groot belang om je energie en geld niet te verspillen (vb: Je website optimaliseren op speed terwijl je een trage host gebruikt)

STAYING ON TOP

SEO is een proces, een marathon… en je bent niet de enige deelnemer.

Uiteraard zijn er ook technische aspecten waar je na de optimalisatie nog nauwelijks moet naar om kijken. Maar SEO bevat ook onderdelen waarbij het meer gaat om een proces. Een marathon waarbij alle deelnemers ernaar streven om als eerste over de meet te komen. De eindmeet lijkt soms ver… maar positie 1 is mogelijk als je de wedstrijd slim indeelt en je focus behoud.

Een gesprekje, een mailtje, een sms, een zoomcall, …
We kijken er alvast naar uit om jouw en je project beter te leren kennen.

Wij kunnen elke website in elke sector beter laten scoren in Google.

Heb je vragen in verband met de SEO van je website? Wil je graag beter scoren in Google, maar heb je daar niet de tijd, kennis of zin voor? Wij hebben er altijd zin in. Daag ons uit, we bewijzen graag onze kunde aan de hand van resultaten.

Neem contact op

info@magnumwebdesign.com

Webdesign Gent
0718.589.559

First Name
E-mail
Message
Gelukt, jouw bericht werd verzonden… we nemen snel contact op.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top