Waarom is ASTRA de beste keuze als je op zoek bent naar een snel en flexibel wordpress theme?

1. Wat is Astra WordPress Thema

Astra is een modern WordPress thema dat zowel geschikt is voor een persoonlijke blog, als voor een professionele website voor je onderneming of bedrijf. Dit thema, ontwikkeld door het team van brainstormforce, wordt beschouwd als één van de meest geavanceerde en flexibele oplossingen om een website te bouwen.

Astra thema heeft verschillende ontwerpmogelijkheden: van de klassieke stijl tot de nieuwste trendy en modernere stijlen. De ontwikkelaars hebben de klemtoon gelegd op:

 • gebruiksgemak
 • elegante uitstraling
 • Snelheid
 • Responsive perfecte weergave op alle soorten apparaten (smartphones, tablets of desktop).
 • Lightweight en lean code: Astra is gebouwd met schone en efficiente code. Geen overbodige code. Als de code niet perse noodzakelijk is, dan wordt ze achterwege gelaten. De ontwikkelaars van Brainforce gebruiken steeds WordPress best practices & hebben bij alles ook steeds SEO in hun achterhoofd.

2. Waarom zou u dit thema gebruiken voor een website

Veel WordPress thema’s maken veel beloftes… ze beloven sneller te zijn, makkelijker te zijn, meer functionaliteiten in huis te hebben, … als je ze eenmaal gebruikt merk je dat je tal van bijkomende software of plugins nodig hebt om de functionaliteiten die je nodig hebt te verkrijgen.

Astra heeft naast het wordpress thema zelf, ook tal van addons en plugins waarmee je je website van de meest belangrijke functies voorziet.

Een greep uit de bijkomende functies/software van brainstormforce:

 • Ultimate addons for elementor: gebruik je elementor, dan bezorgt deze plugin je extra functies. Een aantal opties die normaal alleen bij de pro versie beschikbaar zijn, krijg je via deze plugin alsnog tot uw beschikking
 • Ultimate addons for Gutenberg: gebruik je graag de ingebouwde editor binnen wordpress, dan krijgt die hiermee meer functionaliteiten.
 • Bijkomende widgets voor WooCommerce (webshop): maakt wordpress en woo net iets flexibeler dan het doorsnee thema.
 • Ultimate addons voor Beaver Builder: geeft je pagebuilder Beaver Builder meer mogelijkheden
 • Convert Pro: Marketing hulpmiddel om je emailadressen te verzamelen, te groeperen en te differentiëren
 • Schema Pro: SEO hulpmiddel waarmee he schema kunt toepassen en instellen voor een beter seo resultaatWP Portfolio: Manier om je portfolio (vb: als fotograaf) te showen.

Naast de extra en heel erg handige software biedt Astra ook een uitermate sterke klantenservice. De Brainstorm force Support is uiterst volledig en handig. Ze helpen je niet enkel met advies. Ze zijn absoluut niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken en eventuele moeilijkheden of problemen op de site zelf op te lossen. Zowel per mail, per chat als via skype kan je met hen in contact komen.

Astra bevat veel aanpassingsmogelijkheden zodat iedereen zijn site gemakkelijk kan aanpassen zoals zij dat willen. Je kunt heel gevarieerd met het thema aan de slag. Mocht je meerdere websites die gebruik maken van Astra naast ekaar bekijken, dan nog zullen de meeste mensen nooit de link leggen en denken dat elke site er hetzelfde uitziet.

3. Waarin verschilt het Astra-thema van andere wordpress thema’s

Naast de hierboven genoemde punten biedt Astra nog een heleboel andere zaken die dit thema uniek maken. Enkele voorbeelden:

 • U kunt heel eenvoudig op verschillende manieren uw link aan een menu toevoegen.
 • U kunt de achtergrondkleuren voor elke kolom aanpassen.
 • U hebt een specifieke manier om je fonts (lettertypes) te laden (wat de snelheid van je website ten goede komt)
 • Het uiterlijk van uw website kan je volledig veranderen… je hoeft geen gigantische aanpassingen te doen om je site er iedere maand anders uit te laten zien.

OPMERKING: Veel thema’s zullen je tal van functies aanbieden… Je kunt er dan voor kiezen die opties en/of functies te gebruiken. MAAR… als je specifieke opties niet gebruikt wordt meestal de code hiervoor wel geladen. Het probleem daarbij is dat je site onnodig energie steekt in het laden van de code die je uiteindelijk niet gebruikt. Dat is net wat Astra niet doet. Wat je ook gebruikt of niet gebruikt, de code blijft lightweight… en dus zet Astra de snelheid van je website op de eerste plaats.

4. Uniek ontwerp

Sommige thema’s bieden veel mogelijkheden, maar beperken de ontwerpmogelijkheden. Dat maakt de thema’s helemaal niet uniek, je hebt het gevoel bij bepaalde sites dat je die eerder al eens hebt gezien. Astra heeft zijn eigen unieke stijl en ontwerp… dat je makkelijk naar je eigen hand zet. Een Astra website kan je dus zo instellen dat niemand zelfs vermoedt dat het om Astra gaat.

5. Steeds groeiend en vernieuwend

Astra zet al jaren in op het groeien en innoveren. De nieuwste versie van Astra die werd gelanceerd, biedt een aantal interessante innovaties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw Astra website te verbinden met andere websites. Wanneer u iets update op één van de sites, wordt het onmiddellijk doorgestuurd naar de andere sites.

6. Unieke prijssetting

De meeste thema’s worden aangeboden voor twee verschillende prijzen: een prijs als een standaard versie en een hogere prijs als de Elite (of Premium) versie. Astra laat u toe om een lifetime licentie aan te schaffen waarmee u ontelbare site kunt ontwikkelen. Als je deze prijs vergelijkt met andere WordPress thema’s die meestal jaarlijks moeten worden hernieuwd, kom je al snel tot een heel voordelige formule. Voor de meest actuele prijs moet je hier even kijken.

7. Starters websites:

Astra biedt niet alleen talloze opties en mogelijkheden, zodat u met slechts een paar uur werk een zeer sterke site kunt maken. Je beschikt over tal van templates om snel je eigen site te ontwerpen. Je kiest een bestaand ontwerp, daarmee krijg je in enkele klikken een volledige website die in alle pagina’s voorziet. Met 1 klik ontstaat een site met een homepagina, contactpagina, over ons pagina en zelf een dienstenpagina. Je past gewoon de tekst, de afbeeldingen en e.v. de kleuren aan. Resultaat: een compleet uitgewerkte website in enkele minuten. Het aantal websites/layouts is bijna oneindig! Je kunt alles doen wat je wilt, en je bent niet afhankelijk van dure ontwikkelaars of webdesigners.

8. Tot slot: waarom kiezen voor het wordpress thema Astra?

Als je voor Astra kiest, krijg je een uniek ontwerp, waarbij het heel gemakkelijk is om er je eigen stijl in te gieten. Persoonlijk, maar toch functioneel. Op maat van jouw zaak, maar toch makkelijk aan te passen. Bots je toch op een moeilijkheid, dan kan je rekenen op de support van het team achter Astra. Zij gaan er prat op om iedereen snel en efficient te helpen. Uit onze ervaring kunnen we stellen dat dit enorm waardevol is. De hulp krijgen die je nodig hebt is op zich al een waardevol verkoopargument. Heb je vragen…

Wil je onze websites die met Astra zijn gebouwd ontdekken? Wil je meer weten over Astra en al hun nieuwste ontwikkelingen? Klik hier of stel ons al je vragen… we helpen je graag de juiste keuze maken voor je WordPress website thema.

Mocht je vragen hebben… Stel ze gerust, we beantwoorden met veel plezier alle vragen die je onze richting afvuurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle
Wordpress nieuwtjes en voordelige acties van thema's of plugins.

Super, je bent ingeschreven!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Heb je een online project en zoek je iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten?

Magnum Can.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of gele briefkaart.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

+32 475 556 200

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top