Waarom kiezen voor Divi?

Waarom zou ik Divi gebruiken?

Er zijn veel redenen om van Divi te proberen, maar de beste is hoe u uw blog of website volledig kunt aanpassen. U kunt uw blog helemaal opbouwen zonder dat u ingewikkelde codes hoeft te leren. Je kunt de site maken waar je altijd al van hebt gedroomd, aangezien dit thema alles heeft wat je wilt en nog veel meer.

Waarom is het Divi-thema het beste?

Het grootste gebied waar Divi uitblinkt in vergelijking met andere thema’s, is ontwerpflexibiliteit. … Over het algemeen is het die flexibiliteit dat Divi een geweldige optie maakt voor heel veel verschillende projecten. Vooral niet technisch aangelegde mensen houden van de mogelijkheden om aangepaste ontwerpen te bouwen zonder enige code te hoeven kennen.

Voor anderen is die flexibiliteit net de reden (of oorzaak) van minder aangename ervaringen. Een manusje van alles, is zoals vaak op geen enkel vlak een specialist. Divi heeft in de basis alles wat een standaard website moet hebben… gaan je verwachtingen verder dan de standaard, dan bots je mogelijks op de grenzen van die flexibiliteit.

Loont het de moeite om Divi aan te schaffen?

Is Divi zijn prijs waard? Uiteraard is dit een persoonlijke vraag en is het antwoord afhankelijk van je doelen en verwachtingen. Dat gezegd zijnde lijkt Didi over het algemeen een geweldige keuze voor doe-het-zelvers. Als je geen programmeur bent, maar alles zelf wilt kunnen aanpassen – en via een duidelijke gebruikersinterface – dan is Divi de moeite van het bekijken waard.

Het thema, de Divi builder (front end), de thema builder,… het plaatje lijkt helemaal te kloppen. De ontwikkelaars (Elegant Theme) vervolledigd het pakket met een Social Media Sharing Plugin (Monarch) en een eMail Opt-In And Lead Generation Plugin (Bloom).

Alles samen heeft het je de mogelijkheid een website te bouwen die sterk inzet op marketing.

Gebruiken professionals Divi?

Er zijn zeker designprofessionals die Divi kunnen appreciëren. De echte programmeurs vinden Divi maar niets omwille van de niet altijd even verfijnde code. De code is ‘Bloated’. Hoewel je specifieke onderdelen kun in- of uitschakelen, wegen de flexibiliteit en alle opties door op de code.

De meeste mensen die Divi kiezen zijn nieuwkomers, ze krijgen, met de krachtige paginabouwer de mogelijkheid om spectaculaire ontwerpen te maken op een verrassend makkelijke en efficiënte manier.

Terzijde: hoewel Divi Builder het Divi-thema verbazingwekkend goed aanvult, kun je de Divi Builder-plug-in gebruiken met elk WordPress-thema.

Is Divi beter dan Wix?

Divi is uitstekend geschikt voor diegenen die een drag-and-drop-bouwsysteem voor WordPress willen gebruiken met volledige controle over elke functie en hun eigen hosting willen kiezen. … Wix bevat een intuïtieve bouwer en veel hostingopties. Het is een goede keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van een website met een alles-in-één oplossing. De meeste site eigenaars zijn Wix snel ontgroeid. Wix biedt namelijk een pak minder mogelijkheden dan het WordPress platform. In combinatie met Divi behoud je dezelfde gebruikservaring als WIX, maar geniet je de flexibiliteit van WP.

Is Divi light weight ?

Divi is absoluut geen lichtgewiht. De technische term is “bloated coded” of opgeblazen. Dat betekent dat er meer dingen in zitten dan wat je nodig hebt voor een gemiddelde site. De contentbuilder moet een plug-in zijn en geen onderdeel van het thema. Afbeeldingsgrootte verkleinen door lazy loading in Divi. dan laadt Divi alleen de afbeeldingen die u kunt zien. Extra afbeeldingen worden achtereenvolgens geladen terwijl u naar beneden scrolt. Als je 20 afbeeldingen hebt, maar er zijn er maar 2 zichtbaar, dan zal lazy laden je 90% besparen door het laden van die extra afbeeldingen uit te stellen

Is divi traag

Waarom is het Divi-thema zo traag?

TTFB-vertraging op uw Divi-site wordt meestal veroorzaakt door de hoeveelheid dynamische inhoud die moet worden ontvangen. Dit kan worden verminderd met caching, database-optimalisatie en een CDN.

Is Divi echt traag?

Is Divi traag? Divi-builder zonder caching-plug-ins of kleine aanpassingen zal slecht scoren bij de meeste websitesnelheidstests die u uitvoert. Het scoort langzamer dan veel andere paginabuilders op de markt. Als u echter een caching-plug-in installeert, kunt u enkele problemen verminderen.

Hoe kan ik Divi sneller maken?

Om Divi te versnellen, begint u met het oplossen van serverproblemen in de systeemstatus van Divi. Zorg ervoor dat je snelle plug-ins gebruikt (controleer Query Monitor), snelle hosting (Cloudways is solide) en een best beoordeelde cache-plug-in zoals WP Rocket of LiteSpeed ​​Cache.

Zijn Divi-thema’s goed?

Divi is een betaalbaar WordPress-thema, vooral als je kijkt naar alle extra producten waar je toegang toe krijgt. Het is niet veel duurder dan sommige van de andere bestverkochte opties die er zijn, inclusief die zonder extra producten.

Wat is sneller Elementor of Divi?

Over het algemeen lijkt Elementor een kleine voorsprong op Divi te hebben als het gaat om prestaties. Zowel Elementor als Divi kunnen u echter een snel ladende WordPress-site bezorgen, zolang u andere best practices voor WordPress-prestaties implementeert. Voor de gemakkelijkste manier om Divi en Elementor te versnellen, kun je WP Rocket gebruiken.

Is Divi beter dan Elementor?

Divi is goedkoper, maar heeft een iets grotere leercurve. Het is met andere woorden iets moeilijker onder de knie te krijgen. Elementor daarentegen is gemakkelijker te leren, te gebruiken en onder de knie te krijgen, maar het kost meer. Wil je Divi gebruiken op onbeperkte websites, dan kost dat $ 89 per jaar (of $ 249 voor levenslange toegang).

Is Divi het beste WordPress-thema?

Divi en Avada worden algemeen beschouwd als twee van de beste WordPress-thema’s op de markt. … Er zijn heel wat tegenargumenten. Met bijna een 1.000.000 verkopen is het alvast één van de bestverkochte WordPress-thema’s op ThemeForest, De betere WordPress thema’s worden dan weer niet altijd (zelden) op ThemeForest aangeboden.

Indien je al ervaring hebt met WordPress thema’s (vb: Avada) dan zal je snel zelf zien waarom Divi bij WordPress gebruikers zo populair is. Het is gewoon gebruiksvriendelijker… voor mensen met weinig ervaring.

Hoe kan ik Divi gratis krijgen?

Ga naar de voorpagina van Elegantthemes.com en druk op “Probeer het gratis”, en je krijgt een gratis rondleiding en leert alle mogelijkheden die het Divi Theme bevat.

Is Divi een thema of plug-in?

De Divi Builder is beschikbaar als een zelfstandige plug-in en werkt met elk WordPress-thema, niet alleen met die van Elegant Themes. In principe kan je de Divi Builder-plug-in als een ‘drag en drop’ inhoudseditor kunnen toevoegen aan elke WordPress-website.

Moet ik een child-thema gebruiken bij Divi?

Nee, u hebt geen child-thema nodig als u alleen wijzigingen aanbrengt in de instellingen in Divi, of wat aangepaste CSS toevoegt aan de Divi-builder of de aangepaste CSS-box van Thema-opties, aangezien deze blijven bestaan, zelfs nadat u Divi hebt bijgewerkt.

Is het Divi-thema goed voor SEO?

Divi is relatief SEO-vriendelijk en heeft tal van functies die helpen voor uw SEO. Hier scoren ze beter dan de meeste WordPress-thema’s die er zijn! U kunt bijvoorbeeld schemamarkeringen en canonieke URL’s gebruiken, profiteren van efficiënte sitestructuren en alle metatitels, beschrijvingen en trefwoorden aanpassen.

Hoe verbetert Divi SEO?

Enkele korte Divi SEO-tips waarmee je Divi SEO-vriendelijker maakt:

 • Wijzig de koptags in Divi’s opmerkingensjabloon.
 • Controleer de ALT-tekst op afbeeldingen die zijn toegevoegd met Divi Builder.
 • Maak een aangepaste 404-pagina voor uw website.
 • Schakel AJAX-paginering op de Divi Blog-module uit.
 • Broodkruimels toevoegen aan Divi-pagina’s.

Wat is het verschil tussen Divi en Divi builder?

Het verschil tussen de twee is dat het Divi-thema de Divi Builder bevat en alles heeft wat je nodig hebt, allemaal verpakt in één thema. Dus wanneer u het Divi-thema downloadt, hoeft u de Divi Builder niet te downloaden, omdat deze al is meegeleverd. De Divi Builder, de plug-in zelf, kun je op verschillende thema’s gebruiken.

Wat is de Divi Builder-plug-in?

De Divi Builder is er in twee vormen: de standaard “Back-end Builder” en de front-end “Visual Builder”. Met beide interfaces kunt u exact dezelfde soorten websites bouwen met dezelfde inhoudselementen en ontwerpinstellingen. … Het is een geweldige ervaring en zorgt voor een veel sneller ontwerp. Divi is een van de originele combo’s voor thema’s en pagina’s voor WordPress. Het bestaat al vele jaren en heeft daarom een ​​enorme gebruikersbasis van fans. Het beschikt over veel innovatieve functies die uniek zijn voor Divi. BESPAAR VANDAAG 20% OP DIVI

Opmerkingen bij Divi?

De Divi Builder is één van de meest geavanceerde paginabuilder die ik voor WordPress heb gebruikt. Het heeft veel opties en flexibiliteit… meer dan de gemiddelde concurrent. In praktisch gebruik denk ik dat het in het begin overweldigend is, op een slechte manier.

Ik denk dat ze zich richten op iedereen en dus al hun gebruikers proberen te plezieren… het gevolg is dat er soms te veel opties worden gegeven. Overweeg je Divi wees je er dan van bewust dat je enige leercurve zult ondervinden. Eens je het onder de knie hebt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Divi Builder is een op shortcode gebaseerde bouwer. Op zich geen probleem, tot dat je de stekker uittrekt. Wanneer je Divi deactiveert, blijft er van je website niet veel over. Eens je Divi gebruikt keer je dus niet zomaar terug, tenzij je alles opnieuw wilt (laten) doen.

Op vlak van sjablonen zitten me met een haat-liefde verhaal. Ze hebben enorm veel sjablonen. Veel meer dan de meeste andere paginabuilders. Ze zijn echter niet altijd zo praktisch of nuttig. Natuurlijk zijn ze mooi, maar ze zijn vaak meer bedoeld voor leerdoeleinden dan voor praktisch gebruik.

Niet te onderschatten leercurve
Mist pop-upbuilder
Shortcodes wanneer u deactiveert
Zoveel opties, bijna te veel
Zeer glitchy met langere pagina’s

Wat heeft Divi te bieden?

 • Makkelijk te gebruiken front-end Page Builder
 • Honderden sjablonen
 • Inline tekstbewerking
 • Wordt geleverd met een thema
 • Responsieve bewerking
 • Globale elementen
 • 40+ elementen/modules
 • Ze beiden een lifetime licentie, dat kan je op termijn een hoop geld besparen.
De vele opties en mogelijkheden (zie opsomming)
Divi is relatief goedkoop (voor €73 ben je vertrokken)
Divi beschikt over uitgebreide documentatie en tal van tutorials.
Daarnaast zijn er veel andere ondersteuningskanalen, blogs en youtube kanalen die je helpen om problemen op te lossen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle
Wordpress nieuwtjes en voordelige acties van thema's of plugins.

Super, je bent ingeschreven!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Heb je een online project en zoek je iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten?

Magnum Can.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of gele briefkaart.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

+32 475 556 200

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top