Wat we doen

Snelle hulp nodig?

Webdesign diensten

Onze webdesign diensten gaan ruimer dan enkel websites bouwen. Uiteraard is webdesign onze passie. Eerlijk, we krijgen er kicks van… het is bijna als een drug… Join the high!

Het juiste webdesign vertrekt vanuit jou en je bedrijf. Heb je een logo en huisstijl? Wij bouwen een website die daar perfect bij aansluit. Wil je een nieuwe huisstijl of logo? Ook daar leven we ons graag in uit. Het hele proces is erop gericht dat jij snel en efficiënt een nieuwe website in handen krijgt. Mobielvriendelijk, snel, modern, gemaakt voor conversie en makkelijk zelf aan te passen.

Wij bouwen hoofdzakelijk WordPress websites…want die zijn de BOM. We werken hiervoor samen met Team Made
Team Made – Webdesign | Digital Marketing
Maïstraat 78 – 9000 Gent | 0475 55 62 00
https://teammade.be/


e-Commerce en Webshops

Vandaag is online shoppen niet meer weg te denken. Een webshop of e-commerce site zijn dus bijna onmisbaar voor elke branche en sector.

Het is in de tijden van lockdowns één van de enige zekerheden. Je webshop blijft je klanten bedienen, 24 op 7. We bouwen een makkelijk te beheren webshop met betaalmogelijkheden voor iedereen en elke sector.

Een webshop kan heel standaard of volledig gepersonaliseerd. Je kunt ook je diensten verkopen via een webshop. Wil je meer weten? Klik op onderstaande knop en ontdek wat we je kunnen bieden.


Content Creatie

Afhankelijk van jouw verwachtingen en je noden is het nodig om bijkomende inhoud te produceren. Dat kan in de vorm van:

 • Tekst,
 • afbeeldingen,
 • video,
 • specifieke webpagina’s
 • product omschrijvingen
 • advertenties…

Jouw content is belangrijk om je doelen te behalen. De juiste content brengt de juiste mensen. Dat is de basis van een goede strategie.

We schrijven geen artikels op aanvraag. Wel krijg je bij elke dienst die we aanbieden de mogelijkheid om beroep te doen op ons voor je contentcreatie. Heb je zelf een gouden pen, of beschik je al over de nodige inhoud, dan gaan we gewoon daarmee aan de slag.

Goede unieke content groeit niet aan de bomen. Er gaat vaak een lang proces aan vooraf. Welke content slaat aan bij de personen aan wie jij je richt? Afhankelijk van de gebruikte platformen (website, social media, SEO, …) moet de content aangepast worden. Wat welk altijd centraal blijft staan:

 • Jij
 • Jouw bedrijf
 • Jouw (potentiële) klanten

Digitale Advertenties (SEA)

Laat je bedrijf groeien en trek klanten naar je website via advertenties op sociale media. Groeien via social ads is één van de snelste en makkelijkste manieren om je klanten bestand uit te breiden.

Je digitale advertenties behoren tot een marketing geheel waarbij je website een cruciale rol speelt. Zowel in het begin van je sales funnel als in verdere stadia zijn ze erg handig en effectief. In de gouden formule hebben je social ads 2 belangrijke doelen:

 1. Mensen die je bedrijf nog niet kennen een aangename eerste ervaring op je site geven (via ondermeer freebies, korting, pdf, …) en hen toevoegen aan je potentiële klantenlijst.
 2. Retargetten of “mikken op” eerdere bezoekers die nog geen klant werden. Misschien zijn ze nu wel al klaar om klant te worden? En jij blijft altijd on top of mind.

Zowel op sociale media als op zoekmachines kunnen advertenties een groot verschil maken. Beide vereisten specifieke technieken, maar beide kunnen erg rendabel zijn.


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

We willen allemaal bovenaan de zoekresultaten in Google staan. Dat lukt niet zomaar. Google hanteert specifieke regels en algoritmes bepalen jouw positie. Het is niet altijd eenvoudig, maar we kunnen je vast en zeker helpen aan een betere ranking. Een ranking waardoor je wordt gevonden en je meer klanten aantrekt.

Het optimaliseren van je website in functie van een betere ranking in de zoekresultaten noemen we SEO. Onze experts kunnen jouw site boosten naar de eerste pagina.


Marketing Automatisatie

We zetten je landingspagina op, starten je leadgeneratie, verzorgen je leadmagnet, automatiseren je e-mailcampagnes en gaan op zoek naar je klanten. We bouwen niet alleen je sales funnel, we leiden er ook je nieuwe klanten naartoe. “The money is in the list”

Automatisatie is de sleutel om snel meer klanten naar je bedrijf te leiden.

Heb je een online project en zoek je iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten?

Magnum Can.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of gele briefkaart.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

+32 475 556 200

Gratis Website Audit

Ontdek in een gratis rapport hoe goed jouw website scoort in de ogen van Google en je gebruikers.

Grab Your Copy Now

Ontvang jouw rapport

Scroll naar top